logo No Mercy Seeds
No Mercy Seeds site in English
Home SpeesCees Zaden Producten Kweek Webshop Contact
SpeesCees met HoneyQueenbee

Welkom bij No Mercy Seeds

No Mercy Seeds is een op zaden gericht biologisch dynamisch tuinbouwbedrijf met veel genetische kennis. No Mercy Seeds is een tot werkelijkheid geworden droom van Cees Hendriks, ontwikkelaar van de No Mercy producten, die ruim 42 jaar kweekervaring heeft. Cees is een freak, plantje van A tot Z, terug naar de basis, de natuur, en probeert dat zoveel mogelijk tuinbouwliefhebbers dan ook bij te brengen. Vergeet daarbij niet dat de genetische kennis van planten hem met de paplepel zijn ingegoten. Enkele namen die hem door verschillende vakmagazines toegewezen werden: Mr XX , kweekprofessor, grootmeester in de tuinbouwtechniek en SpeesCees.

Heb je wensen/vragen die tuinbouwtechnisch liggen maak het dan kenbaar aan het No Mercy Seeds team zodat wij er een persoonlijke invulling/aanvulling naar ons vermogen aan kunnen geven.

Neem eens rustig de tijd om onze site te bekijken en verbaas je over de superieure zaden en de plantkundige kennis die No Mercy Seeds je te bieden heeft. Mocht je er behoefte aan hebben om een prive afspraak met Cees te maken, doe dat dan via het contactformulier.

Cannabis zaden

Zaden
naar de webshop

Hoe kweek je succesvol met zaad?

Handleiding

Hoe kweek je succesvol met zaad? Hoe ga je te werk met alle No Me.rcy producten? Hoe ontkiem je de zaden het beste? Hoe moet de kweekruimte eruit zien?

Lees nu alles over het No Mercy 12/12 systeem en hoe je daar optimale resultaten mee kunt bereiken.

No Mercy 12/12-kweeksysteem
Tot wel 7x per jaar oogsten met het No Mercy 12/12 kweeksysteem. Hoe werk je met zaad in plaats van stekken? Ga er van uit dat zaad in de koude grond 5 tot 10 levensweken nodig heeft voordat het geslacht kiest. Onder licht op 12 uur kun je ze dwingen om bijna meteen geslacht te kiezen.
Zaad ontkiemen in potjes?

Kwekers en growers in Nederland zijn ver met "de plantjes". Logisch ook binnen onze "stekkencultuur." Zaad kiemen en de kiem succesvol opbrengen, daar zijn we vaak niet echt in thuis. De komst van het vrouwelijk zaad vraagt echter dringend om wat meer info.

Kruiden